Search
Close this search box.
Home > Nieuws > Nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s

Nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s

Delen

Eatons nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s biedt maximale functionaliteit op een minimale footprint van 104 x 29 x 80 mm. De PLC is een flexibele oplossing voor standaard automatiseringstaken zoals besturings- en regelfuncties. Hij komt perfect tot zijn recht in kleine tot middelgrote toepassingen bij seriematige machine- en systeembouw. Verschillende uitvoeringen van de XC204 zorgen ervoor dat elke automatiseerder van machines of processen verzekerd is van een passende oplossing voor zijn of haar specifieke uitdaging.

Belangrijkste specificaties:

• Programmeerbaar met CODESYS 3

• 100 Mbit/s Ethernet-interfaces met eigen netwerkadapter, standaard seriële interfaces, USB-host, 2 digitale in-/uitgangen

• Modbus TCP client/server, OPC-UA server, Ethernet IP, EtherCAT, CANopen, Modbus RTU, RS485

• Webvisualisatie-op-afstand dankzij HTML5-standaard

• Steekbare aansluitingen (Push-in & stekker)

• Compact ontwerp, montage-zonder-gereedschap

De lokale I/O van de XC-204 kan worden uitgebreid tot 16 I/O-modules van het modulaire XN300-systeem. Afzonderlijke Ethernet-interfaces en extra standaard seriële interfaces maken het gebruik in verschillende systeemarchitecturen mogelijk. Hierdoor fungeert de XC200 als het universeel besturings- en communicatiepunt binnen een netwerksysteem. Externe I/O-units (XN300) en apparaten van derden kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd.

De XC204 is ontworpen volgens Eatons ‘secure-by-design’ concept. Eaton implementeert de nieuwste technologische standaarden op gebied van communicatie en beveiliging.

Delen

Automatie PMA nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste IA-nieuws en ontvang maandelijkse een e-mail.


Evenementen

Bekijk de agenda voor aankomende evenementen, congressen en beurzen binnen de industriële automatisering.

ADVERTENTIES