Search
Close this search box.
Home > Nieuws > Parker SensoControl lanceert nieuwe druksensor

Parker SensoControl lanceert nieuwe druksensor

Delen

Parker Hannifin heeft de SCP09-druksensor geïntroduceerd, een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor hydraulische toepassingen. De SCP09-sensor is ontworpen voor nauwkeurige drukmetingen in een breed scala aan omstandigheden, waardoor deze geschikt is voor zowel mobiele machines als industriële hydraulische toepassingen. De sensor is hermetisch afgesloten zonder interne afdichting en is zeer betrouwbaar en bestand tegen verontreiniging, waardoor nauwkeurige metingen in ruwe omgevingen worden gegarandeerd.

De sensor heeft een drukbereik van 10 tot 600 bar en is geschikt voor tal van toepassingen. De kleine vormfactor zorgt voor een eenvoudige installatie in krappe ruimtes, waardoor compactere ontwerpen mogelijk zijn. De sensor biedt veel opties, waaronder een verscheidenheid aan schroefdraden en connectoren, zodat hij eenvoudig kan worden geïntegreerd in bestaande systemen en productieprocessen. De SCP09 is ook zeer compatibel met verschillende vloeistoffen en gassen, waardoor hij universeel kan worden gebruikt en eenvoudig kan worden gehanteerd. De hoge mediacompatibiliteit zorgt voor minder uitvaltijd en een lange levensduur. De sensor is ontworpen voor langdurige stabiliteit en lage drift, en heeft een penconfiguratie die is aangepast voor OEM’s, met gemeenschappelijke elektrische interfaces en procesaansluitingen.

“We zijn verheugd om de SCP09-druksensor te introduceren, die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klanten in de hydraulische industrie,” aldus Andreas Okunick, Product Manager bij Parker SensoControl. “De SCP09-druksensor is een betrouwbare, nauwkeurige en veelzijdige oplossing die kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, vooral voor klanten die grote volumes nodig hebben.”

Dankzij het robuuste ontwerp, de hoge betrouwbaarheid en de lange levensduur is de SCP09-druksensor de ideale keuze voor bedrijven die uitvaltijd willen verminderen en de productiviteit willen verhogen. De sensor is nu verkrijgbaar.

Delen

Automatie PMA nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste IA-nieuws en ontvang maandelijkse een e-mail.


Evenementen

Bekijk de agenda voor aankomende evenementen, congressen en beurzen binnen de industriële automatisering.

ADVERTENTIES