Zoek
Sluit dit zoekvak.
Home > Nieuws > Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation bundelen krachten

Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation bundelen krachten

Delen

Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation bundelen hun krachten in een strategische samenwerking die gericht is op het verhogen van de veiligheid in de automatiseringssector. Deze partnerschap betekent een mijlpaal in de industrie en belooft innovatieve veiligheidsoplossingen voor de Nederlandse markt. Door deze samenwerking combineren beide bedrijven hun expertise om een integraal aanbod van veiligheidsoplossingen, ontwikkeling en personeelstraining te bieden.

De drijfveer achter deze samenwerking is de gemeenschappelijke passie voor automatiseringstechnologie en veiligheid. Met het bundelen van krachten zijn Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation in staat om een unieke waardepropositie te bieden. Dit omvat het ontwikkelen en implementeren van veiligheidsoplossingen tot aan het opleiden van personeel, gericht op het verhogen van de veiligheidsstandaarden binnen de sector.

Aram Malas van MA-IT MyAutomation stipt het belang van veiligheid in de technologische sector aan. “Safety first is niet alleen een leus, maar vormt de kern van onze aanpak. In ons Experience Center ervaren studenten dit door te werken met geavanceerde technologieën. Dit leidt tot innovaties, met strikte veiligheidsnormen om risico’s te minimaliseren.”

Peter Eland van Pilz Nederland illustreert de diepte van de samenwerking: “Door deze samenwerking bleek dat we elkaar uitstekend aanvullen en versterken, waarbij we onze krachten bundelen om de veiligheid dagelijks te verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ondersteuning en oplossingen krijgen.”

Bundelen krachten zorgt voor oplossen complexe veiligheidsuitdagingen

De synergie tussen Pilz Nederland en MA-IT MyAutomation is niet nieuw. Al jaren delen ze een werkveld waarin MA-IT engineers regelmatig trainingsprogramma’s van Pilz volgen. Dit partnerschap stelt hen in staat om samen complexe veiligheidsuitdagingen aan te gaan en een naadloze integratie van veiligheidsoplossingen in diverse industrieën te realiseren.

De veiligheidsproducten van Pilz staan bekend om hun innovatie en betrouwbaarheid. De gezamenlijke expertise van Pilz en MA-IT in veiligheidsprincipes versnelt de implementatie van veiligheidssystemen. Daarnaast bieden ze gezamenlijke veiligheidstrainingen aan, wat zorgt voor een uitstekende benadering van machineveiligheid en industriële automatisering.

Machineveiligheid speelt een balangrijke rol in de industriële sector en vereist hooggekwalificeerd personeel om risico’s te minimaliseren. De krachten bundelen van MA-IT en Pilz onderstreept de betrokkenheid bij het bevorderen van veiligheid in de industrie. Ze ondersteunen bedrijven in het optimaliseren van hun machinepark en installaties, waarbij de nieuwste technische standaarden worden toegepast.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op het nieuwsplatform IndustrieVandaag

Delen

Automatie PMA nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste IA-nieuws en ontvang maandelijkse een e-mail.


Evenementen

Bekijk de agenda voor aankomende evenementen, congressen en beurzen binnen de industriële automatisering.

ADVERTENTIES